luni, 22 iunie 2009

mosu' glumet care era s-o ia pe coaja


Ieri mama mi-a spus ce s-a intamplat intr-un birou de la serviciu; povestea m-a amuzat atat de tare incat seara tarziu am adormit zambind; Deci: intr-un birou asteptau pentru facturi un batran si un individ ceva mai tanar; cel tanar a fost intrebat pe ce strada sta; a raspuns ca sta pe strada X. La care mosneagul, fara sa-l intrebe nimeni zice: "ce bine de mine ca am casa mea si nu sunt nevoit sa stau pe strada".

In acel moment tanarul s-a infuriat din cale afara ba chiar dadea semne ca i-ar trage o bataie mosului. L-au linistit femeile cu "mai omule, tu chiar nu stii de gluma?".

Asta era povestea iar pe mine m-a amuzat teribil gluma mosului si reactia mult prea deplasata a celuilalt. Poate chiar statea in casa soacra-sii care exact in ziua aia tinuse sa ii aminteasca a cui e casa, mai stii?

Extrapoland, cred ca in spatele unei reactii exagerate sta cateodata o poveste pe care daca am cunoaste-o ne-ar tempera cheful de glume. Sau macar am schimba gluma:)

8 comentarii:

fedaykinn spunea...

parca-l si vad pe mos cum s-a udat saracu' :))

laura s. spunea...

da, cica se facuse mic intr-un colt :(

B.B. spunea...

E urat cand cineva invarte cutitul in rana, dar atunci cand o face in necunostinta de cauza, fara intentia de a fi malitios, e si mai oribil, pentru ca undeva adanc in mintea ta stii ca omul nu poate fi acuzat de nimic, ca tepii din inima ta sunt pentru celalalt doar niste vorbe aruncate "de dragul diversitatii"

laura s. spunea...

asa sa-i ramana numele!

Leo spunea...

E buna gluma. Desi nu am casa mea, o sa mi-o amintesc si o s-o spun candva... Sper sa nu pap bataita !

laura s. spunea...

leo o sa pape bataita :)

Unknown spunea...

argumentul suprem al tampitilor este violenta.
Foarte tare gluma am s-o tin minte.

laura s. spunea...

pai alte argumente n-au; vezi sa nu papi bataita si tu :)